Karriär

Ta dig an nya tekniska utmaningar

Realtime Embedded ska vara ett av de bästa bolagen när det kommer till systemutveckling och digitalisering av avancerade system och produkter. Vi läser dagligen i media om nästa våg inom industrin där allt blir uppkopplat. Vi har gjort digitaliseringsresan tillsammans med två av våra kunder, Delaval och Northstar.

Oavsett projektstorlek arbetar vi tillsammans i team om minst två utvecklare. Att stötta varandra och utvecklas tillsammans är en central del i det dagliga arbetet, möten och konferenser.

Under de senaste åren har vi haft en stark efterfrågan och behöver förstärka på bred front för att kunna tillgodose våra kunders efterfrågan. Inom samtliga områden söker vi dig som har ett par års professionell erfarenhet av produktutveckling och vill ta dig an nya tekniska utmaningar tillsammans med skärpta kollegor.

 

Exempelvis söker vi

Systemarkitekt
Som systemarkitekt är du en viktig kugge i vår verksamhet från inledande kundmöte till systemdesign, implementation och verifiering. Vi ser att du har vana av att under ett kundmöte ställa rätt frågor om kundens befintliga system och framtida mål. För att efter mötet tillsammans med kollegor ta fram systemdesign med teknikval och motiveringar som vi realiserar i samarbete med kunden

Mjukvara
Vi ser att du har erfarenhet av mjukvaruutveckling och behärskar mer än ett programspråk. Fördjupade kunskaper inom något område så som RTOS, bare metal, BSP, U-boot, Linux, kommunikationsprotokoll eller likande är meriterande.

Hårdvara
Du har arbetat med utveckling och design av hårdvara under ett par år och kan kravställa och kunstruera elektronik och/ eller FPGA.

Dataanalys
Digitaliseringen driver behovet av dataanalys och systemen som tar beslut baserat på signal- eller bildbehandling ökar kontinuerligt. I takt med att datainsamlingen ökar växer också behovet inom machine learning och prediktiv analys. Vi ser att du har gedigen erfarenhet av mjukvara med inriktning mot dataanalys.

Har du frågor om hur det är att arbeta hos oss? Skicka frågor eller din ansökan till jobb@rte.se.

Logga in